Vileda Single Safety 35cm Hankausmoppi Turvalattioille

Tehokas ja kestävä hankausmoppi

27,30 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 147478 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Hankausmoppi haastaville pinnoille

Swep Single Safety on tehokas ja kestävä hankausmoppi haastavien pintojen puhdistukseen. Uusi mikrokuitumateriaali lisää mopin imukykyä ja liansitomiskapasiteettia parantamalla samalla sen puhdistustehoa. Värikoodausmahdollisuus vakiona. Tekninen seloste: 100% polyesteriä, tausta 100% polypropyleeni.

Tärkeimmät hyödyt asiakkaalle

Käyttöalue: Erityisesti turvalattioiden ja muiden ongelma-alueiden puhdistukseen sekä voimakkaasti likaantuville laattalattioille esimerkiksi keittiöissä, kylpyhuoneissa ja pukeutumis- ja suihkutiloissa. Lisäksi tehokas hiustenkerääjä kylpy-, suihku- ja pukeutumistiloissa. Hankaava moppi tehoaa kovaankin likaan ja on ergonominen kitkalattioilla. Monessa tapauksessa erinomainen vaihtoehto harjalle.

Käyttö: Käytetään Swep Single tai Duo levykehyksen kanssa epätasaisten pintojen tehokkaaseen puhdistamiseen. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi huolellisesti ennen pesua. Pestävä erillään muista mopeista tai erillisessä pesupussissa.

Hyödyt asiakkaalle: Mopin kestävät harjakset puhdistavat tehokkaasti kaikilla epätasaisilla pinnoilla ja moppi on ergonominen myös kitkalattioilla. Pestävä hankausmoppi on hygieeninen vaihtoehto harjalle.

Ominaisuudet

Merkki

ViledaProfessional

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vileda Single Safety 35cm Hankausmoppi Turvalattioille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *