Swep Duo MicroPlus Mikrokuitumoppi 75 cm

40,45 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 143817 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Swep Duo MicroPlus

Mikrokuitumoppi parhaalla puhdistusteholla

Joutsenmerkitty Swep Duo MicroPlus on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho, erinomainen kestävyys ja se luovuttaa kosteutta ennen näkemättömän tasaisesti. Värikoodausmahdollisuus vakiona. Tekninen seloste: 100% polyesteri, tausta 100 % polypropyleeni.

Tärkeimmät

Käyttöalue: Swep Duo MicroPlus sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Se soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana erityisesti kiinnittyneen lian puhdistamiseen. Työleveydet 50 cm ja 75 cm lattioille, 35 cm taso- ja pystypintojen pyyhintään. Käyttö: Käytetään Swep Duo levykehyksen ja Swep Säätövarren kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä ja kaikilla kovilla tasaisilla pinnoilla. Suositellaan käytettäväksi esivalmisteltuna. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua. Hyödyt asiakkaalle:

Tehokkuus: Hyödyntämällä mopin molemmat puolet voidaan siivota enemmän neliöitä yhdellä mopilla yksipuolisiin moppeihin verrattuna. Samalla moppien tarve vähenee. Swep Duo MicroPlus irrottaa ja sitoo likaa tehokkaasti sekä luovuttaa kosteutta erittäin tasaisesti.

Taloudellisuus: Swep Duo järjestelmässä siivous on nopeampaa ja moppeja tarvitaan vähemmän. Näin ollen käyttökulut, alkuinvestointi ja pesukulut ovat pienemmät.

Ergonomia: Swep Duo MicroPlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla myös kosteaa menetelmää käytettäessä, mikä vähentää kehon kuormitusta. 35 cm työleveys esimerkiksi öytäpintojen ja valkotaulujen sekä muiden laajojen pintojen ergonomiseen pyyhintään.

Ympäristöystävällisyys: Swep Duo MicroPlus mopeille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki, joka kertoo paitsi tuotteen ympäristöystävällisyydestä myös sen laadusta.

Ominaisuudet

Merkki

ViledaProfessional

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Swep Duo MicroPlus Mikrokuitumoppi 75 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *