THOR Power Grip nitriilikäsine oranssi 50kpl

  • Erinomaisen suoja sekä hyvä käyttömukavuus
  • Soveltuu erityisen hyvin kemikaaliroiskeille, sillä käsineen paksuus takaa läpäisykestävyyden
  • Lääke-, elintarvike- ja autoteollisuuteen sekä siivoukseen

7,90 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

HOR Power Grip antaa erinomaisen suojan sekä hyvän käyttömukavuuden. Nitriilikäsine soveltuu erityisen hyvin kemikaaliroiskeille, sillä käsineen paksuus takaa läpäisykestävyyden. Käsine soveltuu erityisen hyvin lääke-, elintarvike- ja autoteollisuuteen sekä siivoukseen. Rullareuna.

THOR Power Grip -nitriilikäsineet soveltuvat moniin erilaisiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan hyvää suojaa, kemikaalikestävyyttä ja käyttömukavuutta. Tässä joitakin käyttökohteita:

  1. Kemikaaliala: Suojaa kemikaaliroiskeilta ja -roiskeilta, joten nämä käsineet ovat sopivia kemikaaliteollisuudessa työskenteleville.
  2. Lääketeollisuus: Käsineet täyttävät elintarvikehyväksynnän vaatimukset, joten ne soveltuvat myös lääketeollisuuden työtehtäviin, joissa tarvitaan puhtaita ja turvallisia käsineitä.
  3. Elintarviketeollisuus: Hyväksytty elintarvikekäyttöön, joten voivat olla käytössä elintarviketeollisuudessa, esimerkiksi elintarvikkeiden käsittelyssä ja valmistuksessa.
  4. Autoteollisuus: Käsineet voivat tarjota hyvän suojan autoteollisuuden työtehtävissä, esimerkiksi öljyn, liuottimien tai muiden kemikaalien käsittelyssä.
  5. Siivousala: Suojaa käsiäsi puhdistusaineilta ja kemikaaleilta siivousalan työtehtävissä.
  6. Yleinen teollisuus: Soveltuvat moniin yleisteollisuuden työtehtäviin, joissa tarvitaan hyvää suojaa ja pitoa.

Käyttämällä näitä käsineitä monipuolisesti eri teollisuudenaloilla voidaan varmistaa sekä työntekijöiden turvallisuus että tuottavuus. On tärkeää noudattaa asianmukaisia turvallisuusohjeita ja standardeja käytettäessä suojavarusteita erilaisissa työympäristöissä.

Ominaisuudet

Koko

, , , ,

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “THOR Power Grip nitriilikäsine oranssi 50kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *