Swep Single r-MicroTech Mikrokuitumoppi

  • Joutsenmerkitty mikrokuitumoppi
  • Poistaa jopa 99% koronaviruksista
  • Sertifioitua laatua

25,1038,25 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Ensimmäinen kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu moppi Vileda Professionalilta

r niin kuin responsibility, resources ja recycled.

Johtavana siivousvälinevalmistajana tavoitteemme ei pelkästään ole tarjota tuotteita, joilla pinnat pidetään hygieenisen puhtaina. Tavoitteemme on tarjota ratkaisuja, jotka samalla ovat ympäristöystävällisyyden ehdotonta kärkeä. Siksi olemme luoneet uuden r-sarjan, joka on vastuullisen siivousvälinevalmistuksen edelläkävijä.

Kiistattomat edut, sinulle ja ympäristölle

Noin 30%, yhden Swep Single r-MicroTechin raaka-aineista ovat kierrätettyjä (kuluttajakäytöstä peräisin oleva muovijäte), ja tästä riippumatta se tarjoaa täysin saman laadun ja tehokkuuden kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistettu edeltäjänsä.

  • Leader – Johtavaa vastuullisuustyötä: Yhden Swep r-MicroTech mopin valmistukseen käytetään n. 3.5 PET muovipulloa (0,5l) vastaava määrä kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä. Hyödyntämällä laadukkaita mikrokuituisia siivoustekstiilejä, sekä esivalmisteltua siivousmenetelmää, vähennetään lisäksi tehokkaasti myös veden ja kemikaalien tarvetta siivoustyössä. Vastuullisuutta on myös loistava kestävyys, ja Swep Single r-MicroTechin onkin kunnialla läpäissyt Vileda Professionalin 900 pesukerran pesutestit.
  • Performance – Suorituskykyä: Swep Single r-MicroTech mopit on valmistettu n. 30% kierrätetyistä raaka-aineista. Kierrätetyn raaka-aineen määrä yksittäisessä mopissa riippuu, paitsi työleveydestä, myös siitä onko kyseessä yksipuolinen Single-moppi vai kaksipuolinen Duo-moppi. Valitsemastasi mallivariaatiosta riippumatta voit olla varma, että MicroTechin huippulaadukas mikrokuitu mahdollistaa ensiluokkaisen hygieenisen puhtaustason saavuttamisen. Riippumattomat testit osoittavat, että oikein käytettynä r-MicroTech poistaa jopa 99.99% koronaviruksista (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa BCoV-koronaviruksella).
  • Ergonomic – Huippuluokan ergonomiaa: Swep r-MicroTech mopit ovat myös helppoja ja kevyitä käyttää. MicroTech-mopit ovat riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta ergonomisiksi sertifioitu, kun käytetään esivalmisteltua siivousmenetelmää.
  • Recognition – Sertifioitua laatua: Swep r-MicroTech -mopeille on ympäristöystävällisyyden tunnustuksena myönnetty huippuarvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on merkki siitä, että tuote on käytössä tehokas, ja lempeä niin käyttäjää kuin ympäristöäkin kohtaan.

Ominaisuudet

Merkki

ViledaProfessional

Koko

, ,

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Swep Single r-MicroTech Mikrokuitumoppi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *