HETI Yleispesu Turva 2L, hajustamaton

  • Tarkkaa ja turvallista annostelua
  • Pakkaukset ovat turvallisia käsitellä
  • Puhdistusaine ei pääse roiskahtamaan kannua käsiteltäessä

52,30 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 15790176 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Hajustamattomalla HETI Yleispesulla voidaan suorittaa kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistus. Tuotetta voidaan käyttää myös vahattujen lattioiden pintapesuun. Hajustamaton HETI Yleispesu sopii käytettäväksi sekä käsi- että konemenetelmissä.

Tarkkaa ja turvallista annostelua

HETI Turva -tuotesarja on uusi ja innovatiivinen tapa puhdistusaineiden turvalliseen annosteluun. Promax-annostelujärjestelmään liitettynä HETI Turva -sarja muodostaa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen
kanssa.

HETI Turva -sarjan tuotteet voidaan liittää mihin tahansa Promax-tyyliseen puhdistusaineannostelijaan. HETI Turvan korkki on rakenteeltaan sellainen, ettei kannusta voi saada ainetta ulos muuten kuin annostelijan kautta. Tällöin vältytään yliannostelun aiheuttamilta haitoilta.

Turvallista annostelua

HETI Turva -sarja muodostaa annostelijan kanssa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa.

HETI Turva -sarjan kannu on helppo vaihtaa uuteen vanhan kannun tyhjennettyä. Turva-adapteri kiinnitetään vain kannuun.Turva-adapterit ovat värikoodattuja, joten annostelijaa ei voi vahingossa liittää väärään aineeseen. Turva-adapteri kiinnittyy ainoastaan samanväriseen kannun Turva-korkkiin.

HETI Turva -sarjan pakkaukset ovat turvallisia käsitellä, koska niistä puhdistusaine ei pääse roiskahtamaan kannua käsiteltäessä. Suljettu Turva -pakkaus on myös hygieeninen ja helppo puhdistaa. Turva-kannun korkki ei vuoda, jos kannu jostain syystä kaatuu.

Ominaisuudet

Merkki

HETI

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HETI Yleispesu Turva 2L, hajustamaton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *