HETI Jyty Turva Tehopuhdistusaine 2L

  • Voimakkaasti likaantuneiden pintojen puhdistusaine
  • Poistaa hyvin noki-, rasva- ja öljypitoista likaa
  • Sopii myös alumiinille

55,50 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 1000000478 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

HETI Jyty on voimakkaasti likaantuneiden pintojen puhdistusaine, joka sopii myös lattioiden pintapesuun.

Tuotteella saa poistettua pinttyneitä tahroja ja se sopii myös alumiinille. HETI Jyty poistaa hyvin noki-, rasva- ja öljypitoista likaa. Tuote ei vahingoita pintoja ja on matalavaahtoinen.

Tarkkaa ja turvallista annostelua

HETI Turva -tuotesarja on uusi ja innovatiivinen tapa puhdistusaineiden turvalliseen annosteluun. Promax-annostelujärjestelmään liitettynä HETI Turva -sarja muodostaa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen
kanssa.

HETI Turva -sarjan tuotteet voidaan liittää mihin tahansa Promax-tyyliseen puhdistusaineannostelijaan. HETI Turvan korkki on rakenteeltaan sellainen, ettei kannusta voi saada ainetta ulos muuten kuin annostelijan kautta. Tällöin vältytään yliannostelun aiheuttamilta haitoilta.

Turvallista annostelua

HETI Turva -sarja muodostaa annostelijan kanssa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa.

HETI Turva -sarjan kannu on helppo vaihtaa uuteen vanhan kannun tyhjennettyä. Turva-adapteri kiinnitetään vain kannuun.Turva-adapterit ovat värikoodattuja, joten annostelijaa ei voi vahingossa liittää väärään aineeseen. Turva-adapteri kiinnittyy ainoastaan samanväriseen kannun Turva-korkkiin.

HETI Turva -sarjan pakkaukset ovat turvallisia käsitellä, koska niistä puhdistusaine ei pääse roiskahtamaan kannua käsiteltäessä. Suljettu Turva -pakkaus on myös hygieeninen ja helppo puhdistaa. Turva-kannun korkki ei vuoda, jos kannu jostain syystä kaatuu.

Ominaisuudet

Merkki

HETI

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HETI Jyty Turva Tehopuhdistusaine 2L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *