ABENA Zink Oxide Spray 10% suihkemainen sinkkivoide 100ml

  • Suojaa ja virkistää ihoa luonnollisesti
  • Rauhoittaa jo ärtynyttä ihoa
  • Käytä punoittavalle iholle tai ihotulehduksen ensimmäisiin merkkeihin

14,90 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 1000003933 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Abenan sinkkioksidisuihke suojaa ja virkistää ihoa luonnollisesti jopa vuorokauden ajan. Suihkutettavan levityksen ansiosta herkälle iholle ei synny hankausta voiteen levittämisestä ja suihkepullo, hygieenisena levitystapana, ehkäisee myös tartuntojen leviämistä. Sinkkisuihke
parantaa ihon suojausta ajan myötä ja oikea kosteutus suojaa ihoa sitä ärsyttäviltä aineilta, kuten virtsalta. Sinkkioksidi tunnetaan myös antiseptisistä ominaisuuksistaan ja suihke rauhoittaa jo ärtynyttä ihoa. Sinkkisuihke sisältää myös kehäkukkaa ja kamomillaa, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat sen kuntoa luonnollisesti.

Suihke muodostaa täydellisen ohuen kerroksen hyödyntämällä TLT-tekniikkaa (Thin Layer Technology). Käytä punoittavalle iholle tai ihotulehduksen ensimmäisiin merkkeihin.

Ravistettava ennen käyttöä. Suihkuta iholle noin 5–10 senttimetrin etäisyydeltä viuhkamaisin liikkein. Voidetta ei tarvitse levittää. Käytetään aina inkontinenssituotteen vaihdon yhteydessä. Annostele tarpeen mukaan. Älä käytä, jos iho on halkeillut tai rikkoutunut. Ei sisällä väriaineita tai hajusteita.

Ominaisuudet

Merkki

ABENA

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ABENA Zink Oxide Spray 10% suihkemainen sinkkivoide 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *