ABENA Oil Spray ihoöljy spraypullo 200ml

  • Ihoa hoitavat ainesosat tekevät ihosta pehmeän tuntuisen ja muodostavat iholle suojakerroksen
  • Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa
  • Sisältää E-vitamiinia

6,30 (sis alv)

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

2-4 päivän toimitusaika

Tuotetunnus (SKU): 6666 Osasto:

Joustavat maksutavat

Lataa tuotekortti

Tuotetiedot

Abena Oil Spray öljysuihke sopii normaalista näkyvästi halkeilevalle ja kuivalle iholle. Se sisältämät ihoa hoitavat ainesosat tekevät ihosta pehmeän tuntuisen ja muodostavat iholle suojakerroksen. Öljysuihke auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Sisältää E-vitamiinia, joka on hyväksi kuivalle iholle ja joka tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksistaan ja esimerkiksi auringonpolttamia parantavista ominaisuuksistaan. Suihkutettavan levitystavan ansiosta öljysuihke on hygieeninen, kivuton leivittää, käytännöllinen ja nopeakäyttöinen ja soveltuu käytettäväksi koko keholle. Öljy on tarkoitettu ihon päivittäiseen hoitoon ja soveltuu jatkuvaan käyttöön. Öljysuihkeen avulla voi puhdistaa erittäin herkkiä ihoalueita ja suojata ne samalla kosteutta ja makuuhaavoja vastaan. Sitä voidaan käyttää myös puhdistusaineena liimajäämien poistamiseen sidoksia tai laastareita vaihdettaessa sekä hieronta öljynä.

Annostellaan iholle suihkuttamalla. Annostele tarpeen mukaan. Tuotetta tulee käyttää vain ulkoisesti keholle. Vältettävä aineen joutumista silmiin.

Vältettävä aineen suihkuttamista lattialle liukastumisvaaran takia. Aerosoli, purkkia ei saa puhkaista tai polttaa. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai hehkuviin kohteisiin.

Ominaisuudet

Merkki

ABENA

Customer Reviews

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ABENA Oil Spray ihoöljy spraypullo 200ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *