Sopimus, -toimitus ja palautusoikeudet

Toimitustavat

Nouto lähimmästä Postista tai Postin noutopisteestä x€ – Yli 150€ tilauksiin 0€

  • Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postin toimi- tai noutopisteestä

Postin kotiinkuljetus x€ – Yli 150€ tilauksiin 0€

  • Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.
    Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.
    Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Nouto liikkeestä 0€

  • Akselintie 9, 20200, Turku
  • Avoinna arkisin 8.00-16.00

Postiennakko – Vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä tilauksen summan ja postiennakkomaksun.

Logistiikka

Kuljetukset luotettavasti yrityksen omalla kuljetuskalustolla tai alihankintasopimuksillamme toimit sitten Pohjois-Suomessa tai Hangossa, niin toimitamme tavarasi perille asti. 

Toimitusajat

Alla olevat sopimusehdot koskevat verkkokaupastamme tilaavia ns. normaaliasiakkuuksia. Mikäli organisaationne on tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, tällöin viittaamme erillisiin sopimusehtoihin.

Toimitamme tilatut tuotteet kuljetettavaksi normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilatun tuotteen toimittaminen kuljetettavaksi viivästyy yli 7 arkipäivää, ilmoitamme siitä erikseen.

Mikäli haluatte varmistaa tarkan saatavuuden olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla myynti@puhdaspinta.fi tai puhelimitse (02) 4692 422 (ma-pe 08.00-16).

Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin, mikäli tuote on loppunut sekä varastosta että maahantuojalta.

Maksutavat

Maksu liikkeeseen – Liikkeessämme voit maksaa pankkikorteilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Sopimusasiakkaamme voivat maksaa laskulla.

Paytrail – Valitsemalla Paytrail-maksutavan, pääset jatkamaan maksamista haluamallasi maksutavalla. Valittavissa ovat suomalaiset pankit sekä yleisimmät luottokunnan maksutavat.

Klarna – valitse itsellesi paras maksutapa.

Lasku sopimusasiakkaille – Sopimusasiakkaat voivat valita maksutavaksi lasku sopimusasiakkaalle. Jos haluatte laskutusasiakkaaksi, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse myynti@puhdaspinta.fi Yrityksille ja yhteisöille joilla on voimassaoleva Y-tunnus voimme myöntää laskutussopimuksen. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ja vahvistamme laskutussopimuksen. Huomioittehan, että laskutussopimuksen voi lähettää vain henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus tai lupa tehdä yritykselle laskutussopimus.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä.

Palautukset täytyy sopia erikseen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Tuotepalautukset eivät lähtökohtaisesti ole ilmaisia. Mahdollisesti vialliset tai väärin toimitetut tuotteet vaihdetaan ilman erillistä kuljetuskustannusta.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita esim. mittatilaustuotteita.

Lunastamattomat paketit/lähetykset

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus!

Jos et nouda pakettiasi/tilaustasi ajoissa Postista ja se käännytetään takaisin Puhdas Pinta Pesuainetukku Ay:lle veloitamme sinulta automaattisesti rahti- ja käsittelykuluja. Paketteja säilytetään 1 viikko Postissa. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Mikäli olette vastaanottaneet viallisen tuotteen ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla myynti@puhdaspinta.fi tai puhelimitse (02) 4692 422 (ma-pe 08.00-16).

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa siivousalan kysymyksissä myymäläämme (02) 4692 422

Onko sinulla kysyttävää?

Ota asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostilla myynti@puhdaspinta.fi tai puhelimitse 02 - 4692 422 (ma-pe 08.00-16).